*001598982
*003NO-LaBS
*00520211208192931.0
*007t
*008200618b xx e 0 0 nob d
*009 cam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-05-54112-2$qinnbundet$cNkr 449.00
*035 $a(NO-LaBS)13044788(bibid)
*0827 $a641.568$223/nor
*0837 $a641.568609481$223/nor
*090 $c641.568$dH
*1001 $aHovig, Ingrid Espelid$d1924-2018$6(NO-LaBS)598982-1$_1919461500
*24510$aTradisjonen tro$bIngrids julemat og juletradisjoner$cIngrid Espelid Hovig ; oppskrifter, matlaging, stylig og foto: Line Dammen og Victoria Wilhelmsen
*260 $aOslo$bGyldendal$c[2021]
*300 $a275 sider$billustrasjoner i farger$c26 cm
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)598982-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)598982-2
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)598982-3
*5208 $aDenne boka inneholder over 75 av Ingrid Espelid Hovigs oppskrifter på tradisjonell julemat, tilpasset for nyere tid og akkompagnert av bilder og styling av Line Dammen og Victoria Wilhelmsen. Ingrid Espelid Hovig var hustellærer, forfatter og programleder for "Fjernsynskjøkkenet" i 34 år. Hun har gitt ut over 50 kokebøker, deriblant flere bøker om julemat, som har solgt flere hundre tusen eksemplarer. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65014$aJulemat$gmatlaging$0(NO-OsBA)1115615$2bibbi$9nob$_1926066800
*7001 $aDammen, Line$d1967-$0(NO-TrBIB)3102844$emedarbeider$4ctb$6(NO-LaBS)598982-2$_1915350100
*7001 $aWilhelmsen, Victoria$emedarbeider$4ctb$6(NO-LaBS)598982-3$_1916578900
*856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/baae0990-80eb-493f-9adf-d66739b01a8a/cover/original.jpg
*856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/baae0990-80eb-493f-9adf-d66739b01a8a/cover/thumbnail.jpg
^