*0010497724
*003NO-LaBS
*00520211208191640.0
*007t
*008180504b xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-05-51237-5$qib.$cNkr 399.00
*035 $a(NO-LaBS)10889096(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0528267
*041 $heng
*08204$qNO-OsBA$a641.555$223/nor
*083 $a641.5$qNO-OsBA
*083 $a641.55$qNO-OsBA
*090 $c641.55$dO
*1001 $aOliver, Jamie$d1975-$6(NO-LaBS)497724-1$_21626600
*24510$a5 ingredienser$bkjapp og enkel mat$c[Jamie Oliver] ; matfoto David Loftus ; oversatt av Lisbeth Kristoffersen
*2461 $a5 ingredients$iOriginaltittel
*260 $aOslo$bGyldendal$c2018
*300 $a317 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$beng.$0(NO-LaBS)497724-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)497724-2
*500 $aOriginaltittel: 5 ingredients
*5058 $aHar register
*5208 $aIfølge stjernekokken Jamie Oliver trenger ikke matlagning å være komplisert. Det handler bare om å gjøre god mat superenkel. Hver oppskrift i denne boken inneholder bare 5 viktige ingredienser, slik at du raskt kan få mat på bordet. Boken har over 130 budsjettvennlige oppskrifter med blant annet kylling, biff, lam, fisk, egg, vegetarmat, salater, ris og pasta. Hver oppskrift inneholder informasjon om ingredienser, porsjonsstørrelse samt steg for steg-instruksjoner. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65004$aMatlaging$0https://id.nb.no/vocabulary/neo/5832$2neo$_1930184400
*65017$aHurtigmat$2bibbi$9nor$_1919333300
*7001 $aKristoffersen, Lisbeth$d1965-$0(NO-TrBIB)10025447$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)497724-2$_1924494700
*7001 $aLoftus, David$efotograf$4pht$_27056300
*7400 $aFem ingredienser
^