Aftenposten Mat fra Norge
Tidsskrift
Utgis: 11 ganger pr. år (Aktive abonnementer: 1)
Bokmål
Utgis: 11 ganger pr. år (Aktive abonnementer: 1)
*0010371736 *003NO-LaBS *00520211208191219.0 *007t *008140206b xx b pe t 0 nob d *009 c *019 $bj *022 $a1892-9753 *0827 $a641.505$25 *24500$aAftenposten Mat fra Norge$htidsskrift *260 $aOslo$bAftenposten AS *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *500 $a8 nr. pr. år. - Utgitt første gang 2011 *5208 $aMat fra Norge inneholder reportasjer om lokale produsenter og råvarer, både med et historisk tilbakeblikk og moderne oppskrifter som skal gi deg inspirasjon og matlyst basert på det ekte, naturlige norske. (Kilde: NBF Tidsskriftformidlingens tidsskriftdatabase) *590 $aBiblioteket har: fra 2014- *65004$aMatlaging$xTidsskrifter$_1923325900 ^