
Kvardagsmat
Anita Stokke BlomvikBlomvik, Anita Stokke q 641.5 B
Bok Nynorsk utgitt 2018
Hylleplass: Ledig
- BEKKESTUA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: q 641.5 B)
*0010509029 *003NO-LaBS *00520211208192116.0 *007t *008181015b xx e 0 nno d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-7959-288-4$qib.$cNkr 399.00 *035 $a(NO-LaBS)11262721(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0545919 *08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor *090 $bq$c641.5$dB *1001 $aBlomvik, Anita Stokke$d1983-$_1914233500 *24510$aKvardagsmat$cAnita Stokke Blomvik *260 $a[Leikanger]$bSkald$c2018 *300 $a175 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5058 $aHar register *5208 $aAnita Stokke Blomvik er ei tobarnsmor busett på Sunnmøre. I 2008 blei ho og kjærasten klar over at dei ikkje kunne laga mat frå botnen, og det bestemde ho seg for å gjæra noko med. Ho starta bloggen Kvardagsmat. Oppskriftene er enkle å følgje, og ingredienselistane er korte. Her finst middagar for dagar der ingen i grunn har tid til å ete han, middagar for heit ordinere tysdagar eller festmiddagar for dei gongane man får venar og familie på besøk. Stokke Blomviks filosofi er å skildre framgangsmåten i den enkelte oppskrift så beint og lett at du vil få det til på første forsøk. Omtalen er utarbeidd av BS. *546 $aNynorsk tekst *65017$aMatlaging$0https://id.nb.no/vocabulary/neo/5832$2neo$_1930184400 ^