
Truls á la Hellstrøm : mesterkokk på 1-2-3
Eyvind Hellstrøm, Truls SvendsenHellstrøm, Eyvind 641.59 H
Bok Bokmål utgitt 2017
Hylleplass: Ledig
- EIKSMARKA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.59 H)
*0010480146 *003NO-LaBS *00520211208193008.0 *007t *008171023b xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-489-2046-5$qib.$cNkr 449.00 *035 $a(NO-LaBS)10802450(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0519438 *08204$qNO-OsBA$a641.59$223/nor *083 $a641.59481$qNO-OsBA *090 $c641.59$dH *1001 $aHellstrøm, Eyvind$d1948-$0(NO-TrBIB)90519538$6(NO-LaBS)480146-1$_1915770700 *24510$aTruls á la Hellstrøm$bmesterkokk på 1-2-3$cEyvind Hellstrøm, Truls Svendsen *260 $aOslo$bKagge$c2017 *300 $a200 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)480146-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)480146-2 *5058 $aHar register *5208 $aÉn er glad i å lage mat, den andre er glad i å spise mat. Nå har Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen slått seg sammen og foretatt en kulinarisk rundreise i Norge og verden. De har blant annet besøkt Nord-Norge, Vestlandet, Tokyo, New York, Napoli, Mexico og Barcelona på jakt etter kunnskap om maten de spiser, råvarene de produserer, gode restauranter og dyktige kokker. Enkle, gode retter og råvarer er i fokus. Duoen deler tips, råd og selvsagt oppskriftene de har samlet på veien, på retter som Bresse-kylling, snegler, sushi og taco. Omtalen er utarbeidet av BS. *65004$aMatlaging$zNorge$0(NO-OsBA)1118394$2bibbi$9nob$_1929411600 *65017$aUtenlandsk matlaging$2bibbi$9nor$_1919239100 *7001 $aSvendsen, Truls$d1972-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)480146-2$_1909315800 ^